Menu

Fodboldudvalget

I VSF Fodbold har vi et fodboldudvalg. Fodboldudvalget er organiseret i tre hovedgrupper med en række funktioner tilknyttet hver funktion. Der er udarbejdet et organisationsdiagram, hvor du kan se, hvorledes fodboldudvalget er organiseret. Diagrammet findes her.

Den første hovedgruppe er Forretningsudvalget. Her varetages alle spørgsmål vedr. foreningens forretningsmæssige drift. Det være sig spørgsmål om kommunikation, material og faciliteter i øvrigt, medlemsregistrering, IT (herunder DBU-systemer og Conventus), tøjindkøb, børneattester, banevedligehold, sponsorer og trænergodtgørelser/-kontrakter. Desuden ligger her en sekretærfunktion.

Sportsudvalget er en anden hovedgruppe. Her varetages spørgsmål vedrørende det sportslige. Det vil sige spørgsmål om de forskellige årgange og hold, kampfordeling både indendørs og udendørs, dommerpåsættelse, målmandstræning, talenttræningskoordinering, træneruddannelse og efterskoleelevkontakt.

Den sidste hovedgruppe står for Stævner og Arrangementer. Det kan være fodboldskolen, pige hvervestævnet, store hjemmekampsdag, Jelling Festivalen eller fyrværkerisalg.

Ønsker du at læse mere om de forskellige funktioner, henviser vi til vores funktionsbeskrivelser, som du finder her.

 

 

Fodboldudvalg

Formand
ingen img
Vinding Sf Fodbold Formand - Ledig !!!
Ledig - IKKE besat !!
Kampfordeler
profilepic
Jens Rindom
Sportschef
profilepic
Per Birk Iversen
Bane- og materiel-ansvarlig
profilepic
Michael Ahrenkiel Mortensen
Kasserer
ingen img
Gitte Arp
ingen img
Connie Lewandowski
profilepic
Finn Ladevig
Kurser & Uddannelse
ingen img
Lars Agergaard
Luk