Menu

Er du fodboldafdelingens nye formand?

image
Henrik Farmann
20. september 2023 kl. 07:39
- eller kender du en egnet?

Efterårssæsonen er nu godt igang og træning og kampe afvikles i stort omfang.

På det mere administrative område er status, at vi har afholdt årsmøde i fodboldafdelingen og der har været træner-/ledermøde. Årsregnskabet er desuden blevet klart og godkendt hos vores revisorer. Og i går aftes holdt VSF hovedforeningen sin årlige generalforsamling, hvor regnskabet  blev endelig godkendt. Desuden blev dette års budget godkendt, ligesom der var valg til posten som næstformand samt en post som menigt medlem i bestyrelsen.

MEN i fodboldafdelingen mangler vi fortsat en formand, og det er ikke lykkedes at finde nogen kandidater på det seneste. Det er en udfordring for afdelingen, og jeg vil nok engang opfordre alle til at overveje, om det kunne være noget for dem, eller om man evt. kender en, som måske kunne være egnet og interesseret. Tag fat i en fra fodboldudvalget, så vi kan få en uddybende snak!

Som fodboldformand sidder man i spidsen for et velfungerende fodboldudvalg med passionerede og erfarne fodboldfolk. Der er rig mulighed for at sætte sit præg på opgaver og tidsforbrug. Det hele kører pt. fint og har gjort det i mange år, og det er således ikke nogen brændende platform, som man vil træde ind i.

I går aftes var der som nævnt generalforsamling i VSF hovedforeningen. Dirigenten opremsede efter valgene, hvem der nu sidder i hovedbestyrelsen. Her blev der særskilt nævnt, at VSF fodbold i flere år har været repræsenteret i hovedbestyrelsen af fodbolds næstformand. Og at hovedbestyrelsen med næstformanden i fodboldafdelingens tilbagetrædelse nu afventer besked fra fodboldudvalget om, hvem der fremover vil repræsentere afdelingen. Er man interesseret i hovedforeningens vedtægter og formuleringer for afdelingsformænd (ref. §8, stk. 2 samt §11, stk. 2 og stk. 5-6) kan de læses her.

Det er NU, at der skal findes en løsning. Undertegnede kommer ikke til at række ud igen. Mine sidste opgaver bliver forsøget på at hjemhente solidaritetsmidler fra Kasper Junkers sidste transfer, deltagelse i åbningsarrangementet for den nye kunstgræsbane samt forhandling af ny tøjaftale. Og kommer der en ny formand på plads indenfor den nærmeste fremtid, så laver jeg selvfølgelig en grundig overdragelse.

Luk