Menu

BYGGESTART - På udvidelse af kunstgræsbanerne - Det er stadig muligt at STØTTE projektet.

image
Henrik Farmann/Michael Mortensen
11. juni 2023 kl. 17:28
- information om projektet samt link, hvis du ønsker at støtte!

BREAKING NEWS fra Vinding Kunstgræsbane/VSF Fodbold.

HOLDET ER SAT til udvidelsen af vores kunstgræsbane anlæg.

Holdet består af følgende "spillere".

HM Entreprenør – jordarbejdet.

Kemp & Lauritzen –EL.

SER-Hegn – hegn rundt om banen.

Evergreen Sport – kunstgræs.

 

Vi har sat i byggestart til mandag i uge 27, hvor maskinerne rykker ind på Stadion og omlægger bane 2A, 2B og en stor del af bane 3 til et nyt kunstgræsareal på 7215 kvadratmeter.

Projektgruppen.

 

 

Som det nok allerede er de fleste bekendt, inddrager Vejle Kommune en af vores fodboldbaner, hvilket sker fra årsskiftet af. For fortsat at kunne få træning samt kampafvikling til at gå op, har VSF Fodbold igangsat et projekt, hvor vi vil udvide vores kunstgræsbaner. 

Drømmen er en ny 8-mandsbane, en ny 5-mandsbane samt et areal til en "goal-station". Drømmen er ikke billig at realisere, og vi mangler en del midler, for at det hele går op. I runde tal drejer det sig om et par millioner kr., og vi er igang med at søge fonde og virksomheder om tilskud. 

Vejle Kommune har bevilget 3 mio. kr. til projektet, og det er med det krav, at pengene SKAL bruges i 2023 - hverken før eller efter!

Vi har derfor travlt med at finde de manglende midler, således at vi efter planen kan få etableret de ønskede baner i skolens sommerferie 2023.

Ønsker du at støtte projektet, kan dette nemt gøres. Og støtter man, så er beløbet tilmed fradragsberettiget (17.200 i 2022 - formentlig en anelse mere i 2023). 

Hvis man ønsker at støtte projektet, så gøres det via dette link:

PS:
Link til projektflyer
Link til verbal projektbeskrivelse
Luk