Nederlag mod topholdet

image
Henrik Farmann
27. april 2023 kl. 11:14

U17-drengene led i går aftes sæsonens første turneringsnederlag, da det på udebane blev til et spinkelt nederlag til topholdet fra Vojens Efterskole.

Kampen blev spillet på græs, hvilket var første gang for drengene i dette forår. Om det var udslagsgivende eller ej, kan være svært at vurdere, men Vojens satte sig på kampen fra start, og Vinding havde nok at gøre med at forsvare sig. Opspillet fungerede ikke, og et par fejl førte til, at Vojens fortjent fik scoret to gange. Vinding blev kun farlige i den anden ende en enkelt gang, men skarpheden manglede. Derfor 0-2 ved pausen.

Efter pausen kom drengene ud med fornyet energi og et andet udtryk. Flere nærkampe blev vundet, og kampen var nu mere lige. Dog kneb det statigvæk med at tilspille sig chancer.

I slutminutterne fik Vinding tilkæmpet sig et straffespark, som der blev scoret på, så slutminutterne blev alligevel spændende. En enkelt afslutning mod målmandsreserven (målmanden var ude med gult kort pga. straffesparket) blev det til, men heldet var i denne situation ikke med Vinding, idet målmandsreserven flot fik styr på den kvalificerede afslutning.

Vojens fik med sejren lagt god afstand til Vinding og de øvrige forfølgere.

Der var i kampen gensyn med Daniel, der i dette år er "udlånt" til Vojens Efterskole.