image
Henrik Mølby Farmann
13. marts 2022 kl. 09:04
- sikker sejr i Silkeborg
Så kom forårssæsonen for alvor igang, og det skete med en flot og sikker sejr på udebane over FC Silkeborg.

Solen stod lavt på himlen, da kampen startede op, men tempoet og intensiteten var højere, hvilket gav en første halvleg med spil og chancer i begge ender.  Vinding var dog bedst, så det var helt fortjent, at de gik til pausen med en 1-0-føring. Målet var rigtig flot: et indkast midt på egen banehalvdel blev forlænget, og 4-5 stationer senere lå bolden i modstanderens net uden at Silkeborg havde rørt bolden. Direkte og ganske effektivt!

Efter pausen havde Vinding det hele, og Silkeborg var vel ikke tæt på en eneste gang. Silkeborg halsede efter og lavede tilmed en del frispark samt to straffespark. Det blev straffet, og Mads Teller rundede kampen af med en flot scoring efter et godt oplæg fra Mathias Bogar.

Dermed ligger Vinding nr. 1 og har fået en perfekt sæsonstart, og det er vist ikke boget, som vi har været forvænt med…