Menu

Passivt Medlem

Passivt medlem i Vinding Sportsforening

Du kan være med til at skabe gode rammer ved at melde dig som passivt medlem i Vinding SF. Vi har altid brug for din støtte.

For kun kr. 100,- om året, er du passivt medlem, men du må gerne betale mere og dermed er du med til at støtte sporten, de mange frivillige trænere og ledere og ikke mindst de mange unge i Vinding/Mølholm området.
Og et passivt medlemskab giver dig også ret til indflydelse på VSF’s generalforsamling.

Da vi er overgået til nyt administrationssystem er det enkelt at blive passivt medlem. Du kan oprette dig selv som medlem og betale direkte med Dankort.

Passiv medlem - Online tilmelding og betaling

Tryk på "Tilmeld" nederst på siden og udfyld navn, adresse og gerne e-mailadresse under "Nyt medlem". Hvis du allerede har en adgangskode til vores medlemsregistreringssystem kan du blot logge på under "Allerede medlem". Tryk tilmeld igen og følg vejledningen for indbetaling med Dankort

Har du ikke adgang til internettet kan du altid lave en lap papir med navn, adresse og telefonnr. og mærke det "Passivt medlem" og sende det til undertegnede:

Otto Ley
Kirsten Piils Vej 15
7100 Vejle
E-mail: otto.ley@post.tele.dk

Herefter vil du modtage et girokort på kr. 100,-. Når du har indbetalt beløbet, er du passivt medlem i Vinding SF med stemmeret på generalforsamling og ikke mindst med til at støtte alle de aktiviteter vi sætter i gang i Vinding SF.

På forhånd tak for din støtte!

Venlig hilsen

Otto Ley
Bestyrelsesmedlem VSF

________________________

Luk