Menu

Tilmelding/betaling

Klik på det abonnement du ønsker at købe. Dit abonnement starter samtidig med betalingen.

Du skal have en medlemsprofil i Vinding Sportsforening, for at kunne købe abonnement. Hvis du ikke har en medlemsprofil i Vinding Sportsforening, så klik på "Opret medlemsprofil" herunder.

 

 

BEMÆRK: Når du tilmelder dit kort/køber et abonnement, så vil det automatisk blive "genkøbt" når perioden udløber, medmindre at du 5 dage før udløb af abonnementet går ind og afmelder/pauser eller ændrer dit abonnement. Se vejledning her!

Første gang du køber et abonnement, opkræves også et gebyr for nøglebrik på 100,- kr.

Nøglebrik er normalt klar til udlevering i motionsrummets instruktørbemandet åbningstid 5-7 hverdage efter indmeldelse. Du er selvfølgelig velkommen til at træne i instruktørbemandet åbningstider med det samme. Medbring blot din kvittering.

HUSK! Aldersgrænse for benyttelse af motionsrummet er 14 år.

 

Pulsbælter til Indoor Cycling 

Du kan få pulsbælte som både armbånd eller brystbælte, og du får det til specialpris, hvis du køber det gennem vores hjemmeside. Begge versioner har Bluetooth 4,0 og har ANT+ teknologi, så de kan forbindes til et hav af forskellige enheder, apps mv. Du kan se versionerne på https://www.iqniter.com/shop/

For yderligere information spørg din instruktør.

 

For trænere og ledere i Vinding Sportsforening

Såfremt du ikke er udøver i den afdeling du er træner eller leder i, har du mulighed for at træne i VSF Motion til nedsat kontingent.

Du skal bede din afdelingsformand om en underskrevet rekvisition. Rekvisition skal afleveres i motionsrummet i instruktørbemandet åbningstid.

Nøglebrik til 100 kr. betales seperat ved henvendelse til kassereren. Hvis du i forvejen har en nøglebrik i forbindelse med din trænergerning, skal samme nøglebrik benyttes i motionsrummet.

Medlemsskabet følger regnskabsåret fra 01.07 til 30.06. Uanset dato/tidspunkt for betaling/tilmelding udløber abonnementet pr. 30.06.

 

Eksisterende medlemsprofil?

Hvis du allerede er medlem i Vinding Sportsforening er det vigtigt at du tilmelder dig på eksisterende medlemsprofil. Dette gælder også ved fornyelse af abonnement, da du ellers kommer til at betale for nøglebrik endnu engang.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode kan du få en ny tilsendt ved at klikke på "Glemt adgangskode".

 

Luk