Menu

Indoor Cycling

Indoor Cycling i spinninglokalet

Se holdbeskrivelse nedenfor. Aktuelt udbud af timer kan ses i kalenderen under online booking.

Hold navn Beskrivelse
Cycling Begynder For nybegyndere og personer der har været på "Intro". Der fokuseres på korrekt indstilling af cyklen og korrekt køreteknik.Timen varer typisk cirka 45 minutter og består af opvarmning, cykling i moderat tempo i cirka 30 minutter med indbyggede pauser og afslutter med cool-down og udstrækning. Man er typisk på "begynder" 1-5 gange. Såfremt du som øvet deltager på en begyndertime opfordrer vi dig til at sidde bagest i lokalet af hensyn til nybegynderne.
Cycling I For personer der har kørt på "begynder" og er fortrolig med indstilling af cykel og korrekt køreteknik. Timen starter med opvarmning, efterfulgt af blokke, der kan indeholde tung kørsel , hurtig kørsel og intervalkørsel med få pauser og slutter med cool-down og udstrækning - i alt cirka 60 minutter.
Cycling Udholdenhed Ekstrem hård kørsel! Kun for øvede der er fortrolige med indstilling af cykel og korrekt køreteknik. Der er ingen regler for timen udover at din udholdenhed bliver sat på alvorlig prøve. Timen varer i alt ca. 75 minutter.
Luk