Menu

Ændring/opsigelse af abonnement

 

Ændring/opsigelse af VSF Motion Abonnement

Ændring af abonnement
Ønsker du at stoppe eller ændre dit abonnement, gør du det ved at logge ind via medlemslogin og så gå ind under Økonomi.

Du har her 3 muligheder:

  1. Ønsker du at ændre perioden for dit abonnement f.eks. fra månedsabonnement til 12 måneders abonnement: Under Abonnement vælger du Oversigt og trykker på "ændre" ud for abonnementet. Tryk på pil for at vælge den ønskede periodelængde og derefter tryk på "Gem" Det nye valg træder i kraft, når den nuværende periode er udløbet og beløbet for det nye abonnement er trukket.
  2. Ønsker du at holde en pause/opsige dit abonnement, og kunne genoptage det uden at skulle betale nøglegebyr igen: Under Abonnement vælger du Oversigt og sætter flueben i Opsagt. Vær opmærksom på at abonnementet først er opsagt, når perioden er udløbet. Der vil IKKE blive udbetalt restbeløb hvis f.eks et 12 måneders abonnement opsiges før tid.
  3. Ønsker du at ændre betalingskort for dit abonnement – f.eks. hvis du har fået nyt dankort: Under Betalingskort vælger du Kortoplysninger og klikker på Skift kort. Klik OK for at afmelde gl. kort og klik herefter Tilmeld for at tilføje nye kortoplysninger.

 

Bemærk:

Såfremt at din nøglebrik bortkommer bedes du kontakte VSF Motion for at få en ny nøglebrik. Gebyr vil blive opkrævet ved næste fornyelse.

Efter udløb/stop af abonnement vil nøglebrikken helt automatisk blive deaktiveret og kan derefter ikke anvendes før du igen tilmelder dig et abonnement i VSF Motion.

Luk