Menu

Sponsorer

Sponsor i VSF Badminton
Et samarbejde, der giver opmærksomhed for din virksomhed, og støtter unge i deres badminton udvikling.

Hvem er VSF Badminton
VSF Badminton består af +80 ungdomspillere, 2 minitonhold på +25 for de yngste, +30 VoksenFjer spillere samt +80 motionister.

Vi holder til i Vinding hallen og Mølholm hallen med nogle rigtig gode faciliteter, godt halgulv, højt til loft samt god belysning, perfekt til badminton.

På vores nuværende ungdomshold har vi forbundet dygtige og certificerede trænere til at varetage træninger henover 3 ugentlige træningsdage. Vi har pt. 3 ungdomshold og en stor håndfuld spillere som er ude til individuelle stævner ud over sæsonen.

På vores Minitonhold spiller for de helt små i weekenden samt 1 dag i hverdagen lige efter skoletid for børn fra 0. til 2. årgang

Vi har et VoksenFjer hold med 1 ugentlig træning, og venter i sæsonen 2022/2023 også et Seniorhold med 2 ugentlige træninger. Ud af vores VoksenFjer og Senior spillere vil der være holdturnering i både DBF samt DGI regi, dvs. stor eksponering.

Vores motionister spiller over 3 ugentlige dage, og er en af klubbens stabile og gode grundpiller, og gør vores klub fuldendt. Fra helt lille til voksen og erfaren. ;O)


Du har mulighed for at blive en del af dette unikke fællesskab – VSF Badminton kan tilbyde.:
Tryk på spillertrøjer, som hver weekend eksponeres ved holdkampe og turneringer i hele landet.
Støtte en masse unge mennesker, der brænder for at udvikle sig.
Et samarbejde med en badmintonklub, der er for alle, både dem som spiller for at have det sjovt, men også for dem der vil mere. Vi har ambitiøse mål, men skal have det sjovt.
Fuldt ud fradragsberettigede sponsorater.


VSF Badminton tilbyder følgende pakker som alle er fuldt fradragsberettigede:

1.
Front-Placering
(Maks 2 tryk) Tryk på +150 trøjer
15.000 kr. (ex. moms)

2.

Stor ryg placering
(Øverst 1 tryk)
Tryk på +150 trøjer

10.000 kr. (ex. moms)


3.

Sponsor tryk ryg
(Midt ryg og ned
- Maks 8 tryk) Tryk på +150 trøjer

7.500 kr. (ex. moms)


Kontakt VSF Badminton hvis spørgsmål eller ideer om alternative sponsorstøtte (bolde, gavekort til turnneringer, pengegaver mv.):

Thomas Søgaard
E-mail: thomas.sogaard1@gmail.com
Tlf. 2062 1716