Online tilmelding og betaling

Klik på det abonnement du ønsker at købe. Dit abonnement starter samtidig med betalingen.

Første gang du køber et abonnement, opkræves også et gebyr for nøglebrik på 100,- kr.

Nøglebrik er normalt klar til udlevering i motionsrummets instruktørbemandet åbningstid 5-7 hverdage efter indmeldelse. Du er selvfølgelig velkommen til at træne i instruktørbemandet åbningstider med det samme. Medbring blot din kvittering.

Eksisterende medlemsprofil?

Hvis du allerede er medlem i Vinding Sportsforening er det vigtigt at du tilmelder dig på eksisterende medlemsprofil. Dette gælder også ved fornyelse af abonnement, da du ellers kommer til at betale for nøglebrik endnu engang.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode kan du få en ny tilsendt ved at klikke på "Glemt adgangskode".

Hvis du ikke har en medlemsprofil i Vinding Sportsforening, så klik på Medlemslogin for at oprette.


BEMÆRK: Når du tilmelder dit kort/køber et abonnement, så vil det automatisk blive "genkøbt" når perioden udløber, medmindre at du 5 dage før udløb af abonnementet går ind og afmelder/pauser eller ændrer dit abonnement. Se vejledning her!

Aldersgrænse for benyttelse af motionsrummet er 14 år.
___________________________________________
For trænere og ledere i Vinding Sportsforening
Såfremt du ikke er udøver i den afdeling du er træner eller leder i har du mulighed for at træne i VSF Motion til nedsat kontingent. Du skal bede din afdelingsformand om en underskrevet rekvisition.  Rekvisition skal afleveres i motionsrummet i instruktørbemandet åbningstid. Nøglebrik kan først udleveres, når rekvisition er afleveret. Hvis du i forvejen har en nøglebrik i forbindelse med din trænergerning skal samme nøglebrik benyttes i motionsrummet. 
Ved indmelding i VSF Motion, CrossGym & Cycling accepterer du samtidig følgende medlemsbetingelser:

1) Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre.
2) Motionsrummet kan være lukket i skolernes sommerferie grundet renovering og medlemskabet forlænges ikke på grund af dette.
3) Al træning foregår på eget ansvar. VSF Motion kan ikke drages til ansvar for træningsskader pådraget i eller uden for træningslokalet. Træn aldrig alene.
4) Medbragte værdigenstande opbevares på eget ansvar i såvel omklædningsrum som andre lokaler hørende under Vinding Idræts Center.
5) VSF Motion er imod doping og derfor kan du, som medlem af VSF Motion, blive udsat for dopingkontrol. Nægtelse medfører automatisk 2 års karantæne for al sportsudøvelse under Dansk Idræts Forbund (DIF). Bliver du testet positiv er konsekvensen også 2 års karantæne.
6) Misbrug af nøglebrik vil øjeblikkelig betyde bortvisning af brugeren og ”låneren” med efterfølgende karantæne i 2 år. Alle der befinder sig i motionslokalet skal have nøglebrik med.
7) Der er videoovervågning i motionscentret. Data vil blive behandlet iht gældende lovgivning og benyttes kun i tilfælde af mistanke om svindel med nøglebrik eller ved hærværk, tyveri eller lignende.


Venligst medbring din KVITTERING ved afhentning af nøglebrik.

 

Bemærk - brug af foto i VSF:

Ved tilmelding til et hold i Vinding Sportsforening accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkelt personer og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, trykte og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til din afdelingsformand.
Vinding Sportsforening (CVR 22 30 22 13)/Vinding Idræts Center (CVR 34 54 76 45) | Nygårdsvej 10 | 7100 Vejle