Bliv medlem af Vinding Idræts Center

og deltag automatisk i medlemsspillet STØT OG VIND!

Alle privatpersoner kan blive medlem af Vinding Idræts Center. Det giver dig mulighed for at have medindflydelse på, hvordan Vinding Idræts Center skal udvikle sig. Du bliver derfor hvert år inviteret til vores generalforsamling.
 
Medlemskabet giver automatisk adgang til medlemsspillet Støt og Vind. Vinding Idræts Center garanterer at 50 % af medlemmernes kontingent tilbagebetales i form af gevinster. Vi foretager hvert år 10 udtrækninger. Hver den 20. i månederne marts til december. I december måned udtrækker vi en hovedgevinst i form af et rejsegavekort til en værdi af kr. 5000. Jo før du melder dig ind, desto flere chancer har du for at vinde. Gevinsterne er fortrinsvis gavekort til de lokale forretninger. 
 
Medlemskontingent er fastsat til kun kr. 250 for 2022.
Udover deltagelse i medlemsspillet ”STØT OG VIND” får du rabat på deltagelse i HALVNI klubben.
 
Hvad går pengene til?
Overskuddet går til yderligere rekvisitter til centret, således at alle til enhver tid synes, at et besøg i Vinding Idræts Center, bliver en god oplevelse.
 
Hvordan bliver jeg medlem?
Tilmeld dig online via knappen "Tilmeld".  Du deltager med det samme i den kommende lodtrækning. Ved indbetaling accepteres medlemskab af Vinding Idræts Center og gældende vedtægter, som kan læses her på hjemmesiden.
Kvittering gælder som medlemsbevis og heraf fremgår medlemsnummer til medlemsspillet STØT og VIND i 2022. Vinderne får direkte besked.
 

 

Ønsker du ikke at bruge hjemmesiden kan du indbetale et beløb på vores konto i Middelfart Sparekasse reg. nr. 1682 konto 3225229960, og sende en mail til formand@v-i-c.dk med oplysning om din fødselsdag, telefonnummer, fornavn, efternavn, adresse og mailadresse. Så bliver du oprettet som medlem og får tilsendt dit medlemsbevis.

 

Alle kan være med - både børn og voksne. Har din nabo ikke tilknytning til Vinding Sportsforening er her en god og alternativ mulighed for at støtte. Bedsteforældre er mere end velkomne - også selv om de slet ikke bor i området.

Vinding Sportsforening (CVR 22 30 22 13)/Vinding Idræts Center (CVR 34 54 76 45) | Nygårdsvej 10 | 7100 Vejle