Online tilmelding og betaling for indeværende sæson

 
Vejledning

  1. I online tilmeldingen skal alle medlems oplysninger indtastes. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnr og e-mail adresse. Hvis du allerede er medlem af en af VSF's øvrige afdelinger, f.eks. Gymnastik kan dit nuværende brugernavn (e-mail/mobilnr) + adgangskode indtastes. Melder du dit barn til er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse.

  2. Klik på det kontingent, du ønsker nedenfor. Hvis du var medlem i sidste sæson og derfor allerede har en nøgle vælges kontingent 1 eller 3 (Gentegning). Ellers vælges kontingent 2 eller 4 (Nyt Medlem).

  3. Herefter bliver du ledt videre til online tilmelding. Følg vejledningen i online tilmeldingen

  4. Fra online tilmelding modtager du en mail som bekræftelse på din tilmelding. Denne mail indeholder også en adgangskode du fremover kan bruge ved online tilmelding

  5. Obs vi har et særligt tilbud, hvis familien ønsker at spille tennis, giver VSF Tennis en meget fordelagtig rabat. Med et betalende voksne familliemedlem er prisen pr. barn kun 150 kr. (Børn er yngre en 15 år).

Bemærk - brug af foto i VSF:

Ved tilmelding til et hold i Vinding Sportsforening accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkelt personer og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, trykte og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til din formand
Her kan betales med :
Dankort / VisaDankort
Kontingent
Træning
Vinding Sportsforening (CVR 22 30 22 13)/Vinding Idræts Center (CVR 34 54 76 45) | Nygårdsvej 10 | 7100 Vejle