Future Vejle

 

Future Vejle information.

Se præsentationen for samarbejdet med VB/Future Vejle.


Se Future Vejle programmet for 2019.

NY FLOT Future Vejle-hjemmeside med masser af tilbud og information


2 tidligere VSF drenge udtaget til DBU landholdssamling.

Mulighed for rundvisning på Vejle Stadion 

Future Vejle træningsprogrammer

Der har ikke været stor opbakning til trænerakademiet, eller de andre tiltag vi har lavet ifm trænerudvikling, og derfor prøver vi med noget andet.

Hver uge sender vi program ud til to træningspas til henholdsvis U5-U6-U7-U8-U9-U10-U11-U12 med fuldt planlagt træning, fin grafik samt videosekvenser til alle de Future Vejle trænere, der har meldt sig til. Programmerne henvender sig præcist til den pågældende årgang, og hvis man følger dem kontinuerligt, sikrer man, at alle spillere får aldersrelateret træning. Med dette tiltag håber vi dels, at vi letter trænernes hverdag, så flere tør binde sig til et trænerjob, og dels at der kommer større sammenhæng og kvalitet i træningen. Hvis der er trænere i Vinding SF, der endnu ikke er med på maillisten, så bedes I melde sig til på futurevejle.dk.

 

Future Vejle program

Vi har opdateret 2019 programmet med efterårets events - og vi er nødt til at tage forbehold for evt. flytninger pga. TV - men det foreløbige program er vedhæftet. Send det gerne ud til alle medlemmer, på Facebook, hjemmeside, eller hvor det er relevant i jeres klub.

 

Besøg af 1. holdsspillere

Fredag den 20/9 kl 17.30-18.30 gentager vi vores succesfulde arrangement, hvor 1. holdsspillere/akademispillere kommer på besøg i alle Future Vejle klubber. Spillerne kan f.eks. deltage i træningen, svare på spørgsmål eller skrive autografer. Det er atypisk, at det ligger på en fredag, men der er en del hverdagskampe, så for at få det hele til at gå op, har vi været nødsaget til denne løsning, og vi håber, I kan lave et sjovt fredagsarrangement. Venligst meld tilbage til Future Vejle-koordinatoren i Vinding SF, Henrik Farmann (henrikfarmann@hotmail.com) senest den 5/9, hvis I har interesse i besøget.

 

1. divisionskamp på Vejle Stadion

Søndag den 6/10 kl 15.00 inviterer vi alle Future Vejle medlemmer på stadion til kamp mod Vendsyssel FF. Nærmere info følger.

 

Future Vejle dag

Mandag den 14/10 inviterer vi igen de yngste spillere (U6-U7-U8-U9-U10) til en sjov dag i VB Parken. Indbydelse med tilmeldingslink udsendes snarest.

 

Future Vejle hjemmesiden samt Facebook

Husk også at følge Future Vejle Facebooksiden samt hjemmesiden (www.futurevejle.dk), hvor vi også poster nyheder og events.

 

DBU TopCenter


Hvad er det for noget og hvordan er VSF fodbold med i dette.

Læs meget mere om vores Partnerklub status her ..........
Med sportlig hilsen
Henrik Farmann (kontaktperson TopCenter)
Fodboldudvalget
 
Vinding Sportsforening (CVR 22 30 22 13)/Vinding Idræts Center (CVR 34 54 76 45) | Nygårdsvej 10 | 7100 Vejle