Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen/Vejle Amts Folkeblad.

Velkommen til FC Prostata Vejle under VSF Fodbold


Vi træner hver tirsdag kl. 10-11 og fredag kl. 15-16 på kunststofbane
Der spilles udendørs hele året rundt.
 
 
Hvem er vi/hvorfor spille på vores hold?
 
FC Prostata Vejle-holdet kan kun optage spillere, som enten har eller har haft diagnosen Prostata cancer.
 
Det er tilrådeligt at påbegynde træningen, selv hvis man er under behandling (men forhør for god ordens skyld lige hos din læge først)
 
Holdet ledes af en yderst erfaren og kompetent træner, 73 årige Knud Aage Ladefoged Hansen, der har undervist i idræt igennem hele sit arbejdsliv.
Træningen er utrolig varieret og består både af en grundig opvarmning, lettere konditionsøvelser, teknisk og taktisk træning samt afsluttende spil til to mål.
 
Erfaringer har vist, at denne form for træning giver spillerne forbedret kondition og muskelstyrke, styrkelse af knogler og led og mindre fedt på sidebenene. I tilgift oplever mændene et gevaldigt løft i humør og generel livskvalitet. Alt i alt medfører træningen flere kræfter og mentalt overskud til at modstå en eventuel krævende sygdomsbehandling.
 
Vi er pt. 14 spillere i alderen 61-78 år, som kommer, når ikke andet er i vejen for deltagelse. Der spilles udendørs gennem hele året.
 
Pr. 1.11.19  har vi trænet 100 gange siden starten for godt 1 år siden.
 
En gang om året, i juni måned, er der mulighed for at deltage i Harald Nielsen Cup.  
Et stævne, hvor alle landets FC Prostata-klubber mødes i hyggeligt samvær og dyster om pokal og ære.  
Der er ligeledes et årligt indendørs stævne.
 
Træningstider /tilmelding :
Vi træner hver tirsdag kl. 10-11 og fredag kl. 15-16. Der er rigtig gode omklædnings- og badefaciliteter samt et hyggeligt cafeteria. 
Du behøver ikke at tilmelde dig. Mød op til træning en dag og se/prøv om det er noget for dig. Tag en snak med en af os, så klares det praktiske... 
 
Træningen efterfølges hver gang af den næsten lige så vigtige 3. halvleg (op til 60 min.). Fysisk og mentalt opladet samles man om kaffen - ofte med frisk hjemmebag til. Herunder kommer alle mulige emner på bordet i en gemytlig og afslappet atmosfære. Vores fælles sygdom fylder ikke meget i snakken, men vi forstår hinanden og ved, at vi altid har en ligesindet tæt på, som man kan bruge i forbindelse med sygdomsbehandlingen. Man bliver en del af et stærkt netværk, hvor sammenhold og venskaber udvikles.
 
Kontingent:
Det betales et kontingent til VSF. Det er pt. på kr. 350. Kontingentet dækker for perioden 1. oktober 2019 til 30. juni 2020. Derudover har holdet en intern "aktivitetskasse", hvortil vi indbetaler 50 kr./kvartal.
 
Træner
Ansvaret for holdets træning har Knud Aage Ladefoged Hansen. En træner på spillernes alder med årelang erfaring med idræt. Desuden specialuddannet under DBU ud fra et lægeligt godkendt koncept, der både tager behørigt hensyn til sygdommen og samtidig giver spillerne passende fysiske udfordringer. 
 
Kontakt : 
Knud Aage, tlf. 7589 5241  (spørgsmål vedrørende træningens indhold eller beklædning/udstyr ) . 
 
Holdets stifter/manager er Michael Kramer - mkramer500@gmail.com   tlf  3025 1895  
 
Information
Se holdets historie og hvad der lige nu sker hos os 

https://fcprostatavejle.dk
Vinding Sportsforening (CVR 22 30 22 13)/Vinding Idræts Center (CVR 34 54 76 45) | Nygårdsvej 10 | 7100 Vejle